Για

Διαγνωστικά από το Edoceo - Πώς βοηθούν

Η τοποθέτηση του προσιτού και αποτελεσματικού συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης Edoceo των ιογενών ή βακτηριακών λοιμώξεων σε καθημερινά σενάρια μπορεί να θεωρηθεί ουσιαστικό βήμα στην πρόληψη των κινδύνων.

Αυτό που ξεχωρίζει τη Edoceo είναι η ικανότητα των βιοαισθητήρων μας να δίνουν σχεδόν στιγμιαίες προειδοποιήσεις για συγκεκριμένες μολυσματικές εστίες, επιτρέποντας πρώιμες θεραπείες και λύσεις που μπορούν να σώσουν τις εγκαταστάσεις παραγωγής και το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης δισεκατομμύρια δολάρια και, πιστεύουμε, δυνητικά να σώσουν πολλές ζωές.

Οι αισθητήρες ανίχνευσης Edoceo, οι οποίοι προσφέρουν γρήγορα αποτελέσματα δοκιμών, επιτρέπουν την επανάληψη της δειγματοληψίας όσες φορές χρειάζεται, με προσιτό κόστος για τα προϊόντα A-Detect™ και B-Detect™ και V-Detect™ θα είναι ένα κλάσμα του κόστους άλλων συστημάτων δοκιμών βακτηρίων ήι ών, τα οποία μπορεί επίσης να χρειαστούν ώρες ή ημέρες για να παραδώσουν αποτελέσματα.

Οι αισθητήρες Edoceo μπορούν να παρέχουν κρίσιμες πληροφορίες για πολλές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης και του ελέγχου των εστιών ασθενειών στα συστήματα παροχής νερού και τροφίμων. Οι αισθητήρες Edoceo μπορούν να προειδοποιήσουν για σοβαρές βακτηριακές εστίες σε βασικές κτηνοτροφικές βιομηχανίες, όπως η υδατοκαλλιέργεια, η οποία χάνει δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο από ασθένειες - και στη διαδικασία μειώνει δραματικά την τρέχουσα συστημική εξάρτηση από τα αντιβιοτικά. Οι συσκευές Edoceo μπορούν επίσης να παρακολουθούν την υπερβολική ανάπτυξη βακτηρίων σε βιομηχανικό εξοπλισμό για την παραγωγή τροφίμων, καθιστώντας τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων, καθώς και αγωγούς πετρελαίου και νερού, ασφαλέστερες και πιο αξιόπιστες καθημερινά.

Οι αισθητήρες μας μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιηθούν εύκολα και μη παρεμβατικά από ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων και κτηνιάτρους για τη γρήγορη διάγνωση όταν τα κατοικίδια ζώα υποφέρουν από σοβαρή λοίμωξη και χρειάζονται θεραπεία.

*Breaking News* Ως πιθανό μπόνους για τους επενδυτές, έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστική πρόσβαση σε προμήθειες, αρχίζουμε επίσης την εμπορευματοποίηση ενός γρήγορου (< 17 λεπτών), απλού κιτ δοκιμών αντιγόνου με βάση το σάλιο για τη δοκιμή του κοροναϊού - Edoceo A-Detect™

Στη Edoceo φτιάχνουμε αισθητήρες για μια ζωή. Για να δημιουργήσουμε έναν ασφαλέστερο κόσμο για όλους μας

Αν ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες σε συσκευές Edoceo,  δείτε εδώ...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ