Συσκευές Edoceo - Το μέλλον των ιικών και βακτηριακών διαγνωστικών

Η Edoceo Devices είναι μια αναδυόμενη αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας και βιοτεχνολογίας με αποκλειστική και πρωτοποριακή  τεχνολογία βιοαισθητήρα που θα μπορούσε να βοηθήσει στην καταπολέμηση του COVID-19 - καθώς και μελλοντικές ιογενείς και βακτηριακές απειλές για τις οικογένειές μας και τον κανονικό τρόπο ζωής μας.    

Η δυνατότητα ανίχνευσης ιογενών λοιμώξεων και επιβλαβών βακτηρίων μέσα σε λίγα λεπτά, μπορεί να περιγραφεί ως αλλαγή παιχνιδιού στην καταπολέμηση των υπερμικροβίων, ξεκινώντας από το Edoceo  A-Detect™ για απλή δοκιμή δείγματος σάλιου COVID-19  σε σημείο ανάγκης.    

Η ικανότητα των αισθητήρων Edoceo να δίνουν σχεδόν στιγμιαίες προειδοποιήσεις για μολυσματικές εστίες θα επιτρέψει πρώιμες θεραπείες και λύσεις, εξοικονομώντας εγκαταστάσεις παραγωγής και το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης δυνητικά δισεκατομμύρια δολάρια &, πιστεύουμε, πολλές ζωές.

Μάθε περισσότερα

Κάντεκλικ εδώ για να δείτε τις οδηγίες της μεθόδου συλλογής δειγμάτων για τοπιστοποιημένο κιτ δοκιμών A-Detect CE...

Ερώτηση σχετικά με τον A-Detect

Ανψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με πιθανές επενδυτικές ευκαιρίεςσε συσκευές Edoceo,  δείτε εδώ...(ο ιστότοπος είναι στα Αγγλικά)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ