Προϊόντα

Changing the World of Viral & Bacterial Detection for the Better

Προϊόντα Edoceo - Βακτηριακές & Ιογενείς Δοκιμές

Edoceo - Α-Detect™
Η ταχεία, απλή δοκιμή σάλιου για το αντιγόνο COVID-19 

Για να ανταποκριθεί σε μια άμεση ανάγκη της αγοράς και να αξιοποιήσει μια πιθανή πρόσθετη πηγή εσόδων που μπορεί επίσης να βοηθήσει στην επιτάχυνση της ανάπτυξης των πρωτοποριακών συσκευών V-Detect και B-Detect, η ομάδα της Edoceo εξασφάλισε πρόσφατα μια παγκόσμια στρατηγική και προτιμώμενη συμφωνία διανομής για μια απλή, ταχεία και οικονομικά προσιτή δοκιμή αντιγόνου COVID-19 που παρέχει αποτελέσματα σε 17 λεπτά ή λιγότερο δοκιμάζοντας σάλιο για αντιγόνα Coronavirus.

Εικόνες πριν από την παραγωγή - το πραγματικό προϊόν μπορεί να διαφέρει.

Ήδη εγκεκριμένοι για την ευρωπαϊκή αγορά, όπου έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής πάνω από 213 εκατομμύρια δοκιμές το 2020[29], θα ξεκινήσουμε σύντομα τις πωλήσεις μέσω πολλαπλών πρακτόρων που βρίσκονται στις 33 χώρες που απαιτούν σήμανση CE. Σχεδιάζουμε επίσης μια έγκριση των US FDA για τη διανομή και τις πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τρέχουσα χωρητικότητα εφοδιασμού μας είναι έως και 200.000 μονάδες την ημέρα, 73 εκατομμύρια ετησίως - με το πλεονέκτημα της εμπορικής τοποθέτησης συσκευών  Edoceo  στην αγορά παθογόνων δοκιμών ταχείας δοκιμής - ιδανική για όταν οι ανώτερες συσκευές ανίχνευσης V- Detect και B-Detect είναι έτοιμες για την εμπορευματοποίησή τους.

Κάντεκλικ εδώ για να δείτε τις οδηγίες της μεθόδου συλλογής δειγμάτων για τοπιστοποιημένο κιτ δοκιμών A-Detect CE...

Edoceo - B-Detect™
Μια φορητή λοιμώδης βακτηριακή εξεταστική συσκευή 

Εικόνες πριν από την παραγωγή - το πραγματικό προϊόν μπορεί να διαφέρει.

Θέλουμε να κάνουμε την ταχύτερη (<5 λεπτά), εύχρηστη, οικονομικά αποδοτική, φορητή συσκευή που ανιχνεύει την παρουσία περίπου 160 ειδών βακτηρίων όταν βρίσκεται σε λοιμώδη (επιβλαβή) κατάσταση. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό υπερμικροβίων που οι ειδικοί πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να κοστίσουν στην παγκόσμια οικονομία 100 τρισεκατομμύρια δολάρια στην υγειονομική περίθαλψη, χαμένη παραγωγικότητα και χαμενες ζωες τα επόμενα 30 χρόνια. [1] Κανονισμός (ΕΚ)αριθ.   

Αυτή η συσκευή έχει τη μελλοντική δυνατότητα να κερδίσει μια θέση σε πολλές βιομηχανίες, με το πρώτο σημείο εισόδου της να είναι οι εκμεταλλεύσεις γαρίδας, όπου οι βακτηριακές εισβολές προκαλούν συνήθως τεράστιες απώλειες καλλιεργειών και οικονομικών απωλειών. [2]  Κανονισμός (ΕΚ)αριθ.

Εικόνες πριν από την παραγωγή - το πραγματικό προϊόν μπορεί να διαφέρει.

Edoceo – V- Detect™
Μια φορητή συσκευή βιοαισθητήρησης ιών 

Η πλατφόρμα ταχείας δοκιμής της Edoceo - V-Detect™ - η οποία θα μπορούσε να διαμορφωθεί για να αξιοποιήσει προηγμένη τεχνολογία βιοευαισθησίας για σχεδόν οποιεσδήποτε παρούσες ή μελλοντικές ιογενείς απειλές.

Εικόνες πριν από την παραγωγή - το πραγματικό προϊόν μπορεί να διαφέρει.

Συσκευές Edoceo - Το μέλλον των ιικών και βακτηριακών διαγνωστικών

Αν ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες σε συσκευές Edoceo,  δείτε εδώ... (ο ιστότοπος είναι στα Αγγλικά)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ